Steun ons

Doe mee

Heb je moeite om tijdens een wandeling op het strand of in het bos al dat zwerfvuil zomaar te passeren en het te laten liggen.  We kennen dat gevoel.  Het kost weinig moeite om ook zelf aan de slag te gaan.  Elke bijdrage die je doet telt!  Plaats achteraf een foto van je opruimactie in onze groep, zo komt dit onder de aandacht en kunnen we al het afval dat er lag in kaart brengen.   Als we telkens de oorsprong van dit zwerfvuil achterhalen kunnen we ervoor zorgen dat dit afval in de toekomst niet meer in de omgeving terechtkomt.

We hebben nood aan mankracht!  Wil je wat meer doen en de groep ook achter de schermen meehelpen dragen?  Contacteer ons hier.

Financieel

Je kan ons ook financieel steunen via giften of het kopen van een t-shirt.  Uw centen worden ten volle in de strijd tegen de plastic soep gegooid.

Wij communiceren open en eerlijk wat er met uw donatie kan worden gedaan en welke resultaten het opbracht.

Misschien bent u lid van een serviceclub, vereniging of organisator van een evenement.  We maken graag tijd om ons te komen voorstellen tijdens een vergadering, samenkomst of tijdens een event.

Neem contact op via het contactformulier zowel kleine als grote donaties zijn voor ons erg belangrijk.

Vanaf december 2019 beschikt Proper Strand Lopers over een zogenaamde ‘projectrekening met actiecode’ ikv. onze actie ’Een Hart voor West-Vlaanderen’.
Via deze specifieke rekening kunnen wij fiscaal aftrekbare giften aanvaarden voor ons project ‘Sea Crab Lab’.

Schenkers die ons project willen steunen kunnen dit door een gift over te maken op rekening nummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting mits vermelding van volgende actiecode: gestructureerde mededeling ‘128/3181/00010’ of vrije mededeling 128/3181/00010.

Giften vanaf €40 geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag. (tot 21/12/2021)