Gabbag sponsort Proper Strand Lopers

Een kleurrijke (rug)zak of reistas voor iedereen

Wil je een mooie, kleurrijke en sportieve rugzak of reistas, maar je hebt nog geen goede gevonden? Geen probleem. Bij Gabbag vindt je de mooiste bags, packs en sacks. De Gabbag rugzakken, reistassen en zakken zijn waterdicht en daardoor perfect te gebruiken onder alle weersomstandigheden. De Gabbag tassen en zakken zijn uitgevoerd in vele leuke kleuren, waardoor je altijd wel een Gabbag tas vindt die bij jou past.

The Original Gabbag van 35 liter is een unieke rugzak. We zochten duurzaam en degelijk materiaal voor onze leden en vonden een goede partner in Gabbag. GabBag sponsort Proper Strand Lopers, een aantal leden kan je tijdens individuele en groepsacties spotten met een Gabbag. Deze leden hebben een EHBO kit, extra vuilzakken, fluohesjes en grijpers bij zich. Ze verdelen opruimmateriaal, spreek ze zeker aan.

Gabbag sponsort Proper Strand Lopers
Schuiven naar boven
Translate ยป