Webshop

Het spel bestaat uit 36 spelkaarten, opgedeeld in 9 categorie├źn, die op hun beurt opgedeeld zijn in telkens 4 kaarten. Via de eigenschappen op elke kaart probeer je zoveel mogelijk kaarten in bezit te krijgen.

Niet enkel kan er met deze spelkaarten volgens verschillende spelinstructies thuis gespeeld worden, maar leert men spelenderwijs over de zwerfvuilproblematiek en de verschillende soorten afval dat aanspoelt of achtergelaten wordt.

De kaarten dienen ook als leidraad welke vondsten voor onze organisatie belangrijk zijn. Dit gebeurt via een scoreaanduiding die bovenaan de kaarten staat.
Vrijwilligers die opruimacties doen op het strand kunnen zo ook interactief in dit spel stappen en een bijdrage doen tot onze verzameling.

Deze verzameling van specifieke vondsten wordt door onze organisatie bijgehouden, vooral ter sensibilisering, educatie en om te verwerken in trashart. Op deze manier dragen we circulair zoveel mogelijk toe tot hergebruik van het afval.

Dit spel is tot stand gekomen samen met onze partners. Onze werking wordt deels jaarlijks gefinancierd door Westtoer en Rotary Maritiem heeft specifiek dit kaartspel deels gefinancierd. Artwork doosje door Siegfried Vynck
Uiteraard wordt door de verkoop van dit spel onze werking gesteund.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/08/12/proper-strand-lopers-maken-kwartet-kaartspel-over-zwerfvuil/
https://www.hln.be/oostende/proper-strand-lopers-lanceren-kaartspel-rond-zwerfvuil-aan-zee~a4c66150/

Schuiven naar boven