Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022
Dit jaarverslag is een overzicht van onze activiteiten en prestaties van het afgelopen jaar… in een nieuws jasje: kleiner formaat, minder tekst, meer behapbaar voor geïnteresseerde lezers.
Het zonnige, warme jaar 2022 begon met enkele stormen en werd opgebouwd tot een climax. Van het verdrievoudigen van teambuildings, meer klasbegeleidingen, het bouwen van kunstwerken, het nieuwe project voor burgerwetenschap, het starten van een halftijdse werkkracht tot het winnen van enkele awards… Dit 6de jaar in ons bestaan zal op meerdere domeinen geboekstaafd staan als uitzonderlijk. De resultaten zoals steeds opnieuw toe te schrijven aan het werk van vele vrijwillige handen die onze wereld mooier maken.
Geniet van deze rit!
www.properstrandlopers.be/jaarverslagen
www.properstrandlopers.be/doc/Jaarverslag2022-PSL.pdf