Lid Worden

Join the Proper Strand Lopers Family – Word lid!

Ben je ook zo verzot op wandelen/opruimen en kan je ook zo intens genieten van die gezonde buitenlucht? Dan zit je goed bij Proper Strand Lopers vzw.
We kunnen niet ontkennen dat we met ons allen de laatste maanden en weken massaal het wandelen (her)ontdekten. En dat onze leden kilometers afhaspelen om afval te rapen is een understatement.
Wandelen en opruimen wint nog dagelijks aan belangstelling. Ons hoofddoel is elkeen aan het bewegen en opruimen te krijgen. Met je vrienden, je gezin of in je eentje maakt niet uit. Wandelen en opruimen heeft niet alleen een helend effect op je eigen gezondheid maar ook op dat van mens en dier in je omgeving.

Wandelen als lid van Proper Strand Lopers vzw heeft hierbij de vrijheid om zelf te bepalen waar je gaat stappen en opruimen, hoe dikwijls en welke afstand je wandelt. Dit allemaal zonder verplichtingen!
Gezondheid, ontdekken en vrijheid zijn niet de enige voordelen. Als lid van Proper Strand Lopers vzw ben je steeds 24/24 en 7/7 verzekerd tijdens al je wandel en opruim activiteiten in binnen- en buitenland. Daarnaast geniet je van een korting op de georganiseerde wandeltochten van Wandelsport Vlaanderen, ontvang je gratis het federatietijdschrift “Walking Magazine” en talrijke extra voordelen op diensten of producten van onze eigen PSL webshop en onze partners.
Word vandaag nog lid en doe je voordeel!

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ
Als lid van Proper Strand Lopers krijg je een gepersonaliseerde lidkaart. Bij voorlegging van je lidkaart geniet je op iedere officieel erkende wandelorganisatie van Wandelsport Vlaanderen een korting van minstens € 0,40 op de inschrijvingsprijs. Met je lidkaart ben je 24/24 & 7/7 verzekerd. Ook tijdens de uitoefening van alle wandel en opruimactiviteiten in binnen- en buitenland. De verzekering omvat lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Als lid ben je verzekerd als volgt:
– tijdens georganiseerde wandeltochten mits voorlegging van betaalbewijs van de organisatie op weg van en naar de tocht tijdens alle clubactiviteiten van Proper Strand Lopers vzw
– als medewerker aan de clubactiviteiten van Proper Strand Lopers
– tijdens je individuele of private wandel en opruim activiteiten

Per adres ontvangen leden een gratis abonnement op het federatietijdschrift ” Walking Magazine“. Een jaarabonnement kost anders 20 euro
Je kan gehuldigd worden als ‘verdienstelijk lid’ en hiervoor gratis een mooi en nuttig geschenk ontvangen.
Je sluit je aan bij een hechte groep waarin vriendschap, sociale contacten en individuele vrijheid belangrijk zijn.
Leden genieten van een serieuze korting bij aankoop van de wandelkalender “Walking in Belgium“
In de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets, accessoires of gepersonaliseerde Wandelsport Vlaanderen kledij aankopen
Leden genieten van extra voordelen en kortingen op de producten of diensten die de federatie en haar partners aanbieden

SPORTVOORDEEL MUTUALITEIT
Ben je aangesloten bij Proper Strand Lopers vzw dan heb je recht op een jaarlijkse tegemoetkoming van je mutualiteit. Wat moet je precies hiervoor doen:
· Samen met je lidkaart krijg je een formulier voor de mutualiteit.
· Proper Strand Lopers vzw zal het formulier invullen met de nodige gegevens.
· Vul het formulier zelf verder aan.
· Bezorg het ingevulde formulier terug aan je ziekenfondskantoor
· Andere … (kijk op de website van je mutualiteit)

HET LIDMAATSCHAP VOOR ÉÉN JAARGANG KOST:
Actieve leden betalen 20 euro per persoon, vanaf het derde lid van een gezin en kinderen tot 12 jaar betaal je 12 euro per kind en/of gezinslid. Wie financieel het moeilijk heeft mag contact opnemen we passen daar een flinke mouw aan 😉

Lid worden doe je door het inschrijfformulier in te vullen per nieuw aan te sluiten lid. Daarna betaal je het lidgeld op rekening BE 52 0689 3983 1209
In ruil ben je lid van de properste wandelclub van België en steun je onze vereniging dat zich inzet voor mens en dier. Je lidmaatschap wordt geheel of grotendeels terugbetaald door je mutualiteit.

How cool is that!
VUL HET FORMULIER NU IN

Schuiven naar boven
Translate »