Join the Proper Strand Lopers Family – Word lid!

Begeef je je graag in de buitenlucht en combineer je dit graag met opruimen?  Dan zit je goed bij Proper Strand Lopers vzw.
Wandelen en opruimen wint nog dagelijks aan belangstelling.  Mensen laten bewegen door op te ruimen, en mee te laten helpen om deze maatschappelijke problematiek op een positieve manier te counteren is één van onze doelstellingen.  Het heeft heeft niet alleen een helend effect op je eigen gezondheid maar ook op dat van mens, plant en dier.

Wandelen als lid van Proper Strand Lopers vzw heeft hierbij de vrijheid om zelf te bepalen waar je gaat stappen en opruimen, hoe dikwijls en welke afstand je wandelt.  Dit allemaal zonder verplichtingen!

ALLES OP EEN RIJ
Als lid van Proper Strand Lopers krijg je een gepersonaliseerde lidkaart. Bij voorlegging van je lidkaart geniet je op iedere officieel erkende wandelorganisatie van Wandelsport Vlaanderen een korting van minstens € 0,40 op de inschrijvingsprijsMet je lidkaart ben je 24/24 & 7/7 verzekerd.  Ook tijdens de uitoefening van alle wandel en opruimactiviteiten in binnen- en buitenland.  De verzekering omvat lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Als lid ben je verzekerd als volgt:
tijdens georganiseerde wandeltochten mits voorlegging van betaalbewijs van de organisatie op weg van en naar de tocht tijdens alle clubactiviteiten van Proper Strand Lopers vzw
als medewerker aan de clubactiviteiten van Proper Strand Lopers
tijdens je individuele of private wandel- en opruimactiviteiten

Per adres ontvangen leden een gratis abonnement op het federatietijdschrift ” Walking Magazine“.  Een jaarabonnement kost anders 20 euro.
Je kan gehuldigd worden als ‘verdienstelijk lid’ en hiervoor gratis een mooi en nuttig geschenk ontvangen.
Je sluit je aan bij een hechte groep waarin vriendschap, sociale contacten en individuele vrijheid belangrijk zijn.
Leden genieten van een serieuze korting bij aankoop van de wandelkalender “Walking in Belgium“
In de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets, accessoires of gepersonaliseerde Wandelsport Vlaanderen kledij aankopen
Leden genieten van extra voordelen en kortingen op de producten of diensten die de federatie en haar partners aanbieden.

SPORTVOORDEEL MUTUALITEIT
Ben je aangesloten bij Proper Strand Lopers vzw dan heb je recht op een jaarlijkse tegemoetkoming van je mutualiteit.

Wat moet je precies hiervoor doen:
· Samen met je lidkaart krijg je een formulier voor de mutualiteit.
· Proper Strand Lopers vzw zal het formulier invullen met de nodige gegevens.
· Vul het formulier zelf verder aan.
· Bezorg het ingevulde formulier terug aan je ziekenfondskantoor
· Andere … (kijk op de website van je mutualiteit)

HET LIDMAATSCHAP VOOR ÉÉN JAARGANG KOST:
Actieve leden betalen 20 euro per persoon, vanaf het derde lid van een gezin en kinderen tot 12 jaar betaal je 12 euro per kind en/of gezinslid. Wie financieel het moeilijk heeft mag contact opnemen we passen daar een flinke mouw aan 😉

Lid worden doe je door het inschrijfformulier in te vullen per nieuw aan te sluiten lid.  Daarna betaal je het lidgeld op rekening BE 52 0689 3983 1209
Je lidmaatschap wordt geheel of grotendeels terugbetaald door je mutualiteit.

How cool is that!

VUL HET FORMULIER NU IN