Net voor de propere zondag van 4 juni werd Andrea gehuldigd als topruimer van de laatste 3 jaar sinds onze individuele metingen zijn begonnen.

Zij heeft in deze periode zo’n 589 keer (!) een opruimactie gedaan.  Dit is een absoluut record aan onze Belgische kust.  Deze heldin stond in deze periode – meestal – in haar eentje garant voor bijna 15.000 liter geruimd afval.  

En dit zijn enkel de netto cijfers.

Telkens iemand een opruimactie in deze groep plaatst worden mensen geïnspireerd om zelf ook eens te gaan ruimen.  Andrea heeft dus heel wat mensen geïnspireerd en zal in totaliteit dus een veel grotere positieve impact op de omgeving hebben gehad.

We kunnen bijgevolg met enige zekerheid aannemen dat De Panne de laatste 3 jaar het properste strand heeft gehad, en dat heeft men grotendeels aan haar te danken.

Bekijk de Focus WTV-reportage hier:

https://www.focus-wtv.be/nieuws/andrea-delanghe-gehuldigd-na-tomeloze-inzet-als-topruimer