Doe mee

Een kleine moeite maakt een groot verschil!  Elke bijdrage die je doet tellen we.  Plaats achter je opruimactie een foto in onze groep, zo bereik je meer toeschouwers en kunnen we het afval dat er lag in kaart brengen.   Als we de oorsprong van dit zwerfvuil achterhalen kunnen we inzetten op preventie en ervoor zorgen dat dit soort afval in de toekomst niet meer in de omgeving terechtkomt.

We hebben nood aan mankracht!  Wil je wat meer doen en de groep ook achter de schermen meehelpen dragen?  Contacteer ons hier.

Financieel

Je kan ons ook financieel steunen via giften of het kopen van een t-shirt of hervulbare drinkfles.  Uw centen worden ten volle in de strijd tegen de plastic soep gegooid. 

Ook worden de opbrengsten van hetgeen wordt verkocht via Noordzee TrashArt en Noordzee Steunkoesn aan onze organisatie doorgestort.

Misschien bent u lid van een serviceclub, vereniging of organisator van een evenement.  We maken graag tijd om ons te komen voorstellen tijdens een vergadering, samenkomst of tijdens een event.

Giften op volgende rekening zijn vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Deze giftrekening komt helemaal bij Proper Strand Lopers terecht.

Koning Boudewijnstichting
BE10 0000 0000 0404
Met gestructureerde mededeling : ***128/3181/00010***

Neem contact op via het contactformulier zowel kleine als grote donaties zijn voor ons erg belangrijk.