Doe mee

Heb je moeite om tijdens een wandeling op het strand of in het bos al dat zwerfvuil zomaar te passeren en het te laten liggen.  We kennen dat gevoel.  Het kost weinig moeite om ook zelf aan de slag te gaan.  Elke bijdrage die je doet telt!  Plaats achteraf een foto van je opruimactie in onze groep, zo komt dit onder de aandacht en kunnen we al het afval dat er lag in kaart brengen.   Als we telkens de oorsprong van dit zwerfvuil achterhalen kunnen we ervoor zorgen dat dit afval in de toekomst niet meer in de omgeving terechtkomt.

We hebben nood aan mankracht!  Wil je wat meer doen en de groep ook achter de schermen meehelpen dragen?  Contacteer ons hier.

Financieel

Je kan ons ook financieel steunen via giften of het kopen van een t-shirt.  Uw centen worden ten volle in de strijd tegen de plastic soep gegooid.

Wij communiceren open en eerlijk wat er met uw donatie kan worden gedaan en welke resultaten het opbracht.

Misschien bent u lid van een serviceclub, vereniging of organisator van een evenement.  We maken graag tijd om ons te komen voorstellen tijdens een vergadering, samenkomst of tijdens een event.

Giften op volgende rekening zijn vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Deze giftrekening komt helemaal bij Proper Strand Lopers terecht.

Koning Boudewijnstichting
BE10 0000 0000 0404
Met gestructureerde mededeling : ***128/3181/00010***

Neem contact op via het contactformulier zowel kleine als grote donaties zijn voor ons erg belangrijk.