Onze zomerprojecten waar iedereen kan aan deelnemen

#DeStrandhelden – Oostende

Opnieuw gaat de strandcabine elke dag open van 20u om een uurtje te gaan ruimen tussen Klein Strand en het Casino.  We zitten met de buren van Habbekrats en Horizon Eductatief/WWF Rangers in een heus stranddorp en hebben een kardinaalboei als trekpleister. 
Dit jaar focussen we ons op het vullen van onze tubes voor sigarettenpeuken en andere types van zwerfvuil om te voorbijgangers te sensibiliseren.  Na het ruimen hebben we wat leuke spullen te geef.

Komt dat zien!

#destrandhelden #strandhelden #strandheld

Q-Music Beachhouse Plogging – Oostende

Elke zondagmorgen van de zomervakantie gaan we om 10u een klein uurtje ruimen op het strand rond de Q-Beachhouse met de aanwezige vrijwilligers om daarna te genieten van een ontbijt aangeboden door Q-Music. 
#qmusic #beachhouse

Radio 2 strandopruimingen – volledige kust

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Radio 2 en Eneco Clean Beach Cup.
Elke vrijdagmorgen om 10u kan er tijdens het zomerprogramma Plage Préférée er deelgenomen worden een aan een begeleide strandopruiming.

Leer over wat er van afval aanspoelt en hoe dit in de toekomst kan vermeden worden.  De sessies gaan elke week door in een andere badstad.  Kijk gerust op de site van Radio 2 – Plage Préférée:
www.radio2.be

#radio2 #plagepreferee #enecocleanbeachcup

Begeleide opruimacties  – De Haan

We helpen gemeente De Haan met het begeleiden van zomerstrandopruimingen.  Er zijn net drie succesvolle acties afgerond.  Bekijk het programma voor augustus en kom eens af: