#DeStrandhelden won 2 Matexi Awards

Donderdagavond heeft het zomerproject #DeStrandhelden de juryprijs én publieksprijs gewonnen op de #matexiawards !

De Matexi Awards is een wedstrijd die in het leven is geroepen om verbindende buurtinitiatieven te steunen. Van de 135 ingediende projecten in 2022 bleven er na selectie 20 initiatieven over die konden meedingen naar in totaal 6 prijzen verdeeld over zowel initiatieven van lokale besturen als particuliere projecten.

Uit de vele prachtige initiatieven die werden voorgesteld werd #DeStrandhelden door de jury gekozen als winnaar. Maar, daar stopte het niet. Er was vooraf ook een mogelijkheid om online stemmen uit te brengen naar aanloop van de uitreiking, en ook op de avond zelf konden de aanwezigen in de zaal een stem uitbrengen. Toen we nipt opnieuw als winnaar werden aangeduid hebben we met trots (en enig ongemak) ook de publieksprijs in ontvangst genomen.

Een mooiere erkenning voor het vele werk van de vrijwilligers van de laatste 5 jaar kun je niet wensen.

Dank aan iedereen die ons een warm hart toedraagt en de moeite gedaan heeft om op ons te stemmen. Ook veel dank aan onze partners tijdens #DeStrandhelden (Toerisme Oostende, Westtoer, Habbekrats).

Alle lof uiteindelijk voor onze fundamenten: de vrijwilligers die met regelmaat bijdragen en de organisatie gemaakt hebben tot wat ze vandaag is! Deze prijs is voor jullie!